Wij zijn op vakantie!

20% korting op je bestelling!

Let op: wij versturen je pakket pas vanaf 25 september 2023.

Wij gaan op vakantie!

Bestellingen op donderdag 8 september voor 12.00 worden die dag nog verzonden. Bestellingen hierna worden pas verzonden vanaf 25 september

Nieuwe collectie

Over Levi & Meli

Levi & Meli zorgt ervoor dat jouw kleintje straalt! Met unieke items van uiteenlopende merken is het voor jou een feestje om nieuwe producten voor jouw kids te shoppen.

Mode & lifestyle is al jaren mijn passie. Ik haal mijn inspiratie uit tijdschriften, speur het internet af, bekijk trends in andere landen en combineer alles tot mijn eigen stijl. Sinds de geboorte van mijn zoontje en dochtertje is deze passie verschoven naar baby- en kindermode en lifestyle.

Dag in dag uit ben ik op zoek naar de meest bijzondere items en mooie merken voor Levi & Meli. Juist de kleine gepassioneerde merken spreken mij ontzettend aan. En hoewel deze zoektocht ‘part of the fun’ is, gaan er wel heel wat kostbare uurtjes in zitten. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen deze uren wil investeren, dus hiermee wil ik je graag helpen! Ik zoek de toffe merken voor kinderen tot en met 4 jaar oud en jij kan de fantastische pareltjes op Levi & Meli vinden waardoor jij je kleintje binnen no-time laat stralen!

Alle items op Levi & Meli zijn uniek, van goede kwaliteit en zoveel mogelijk duurzaam en biologisch geproduceerd. Heb jij of ken jij een merk dat perfect past bij Levi & Meli? Let us know!

Liefs Matthias, Lisanne & Kids

Volg ons op Instagram

Ontvang 10% korting

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, trends en aanbiedingen!