Wij zijn op vakantie!

20% korting op je bestelling!

Let op: wij versturen je pakket pas vanaf 25 september 2023.

Wij gaan op vakantie!

Bestellingen op donderdag 8 september voor 12.00 worden die dag nog verzonden. Bestellingen hierna worden pas verzonden vanaf 25 september

SUMMER SALE 25-70% KORTING !

Retourneren & Ruilen

Mocht het product niet aan de verwachtingen voldoen, dan heb je het recht om het binnen 14 dagen na levering retour te sturen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel zou doen.

Meld je retour aan middels een e-mail naar info@leviandmeli.nl. In deze e-mail vragen we je order nummer te vermelden en reden van retour. 

De retourzending dient bij voorkeur te worden verpakt in het verpakkingsmateriaal waarin je de zending hebt ontvangen zodat de artikelen niet beschadigen, en dient compleet te zijn, dwz inclusief alle (aangehechte) accessoires 

Wanneer een geretourneerd artikel niet aan de voorwaarden voldoet dan zullen wij contact met je opnemen; wij kunnen dan niet crediteren. Wanneer de retourzending in goede orde is ontvangen, zullen wij deze beoordelen en verwerken. Terugbetaling van het aankoopbedrag gebeurt binnen 5 werkdagen na ontvangst retour.

Let op: aan het retourneren zijn kosten verbonden, deze zijn voor rekening van de klant. 

Bij sale producten ontvang je geen geld terug. Hiervoor ontvang je een tegoedbon.

Het kwijtraken van een retourzending is op risico van de klant. Je kunt dus het beste je pakket retour zenden met een Track&Trace nummer zodat we te allen tijden kunnen achterhalen wat er fout is gegaan.

De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Deze kosten zijn €6,95 Indien een deel van de bestelling geretourneerd wordt waardoor de waarde van de niet geretourneerde items onder de gratis verzenden grens komt, worden de verzendkosten en retourkosten verrekend. Als wij het artikel hebben ontvangen betalen wij binnen 14 dagen het betaalde bedrag terug.

Het pakket kunt je verzenden naar:

Levi & Meli
Tonnenbergerhout 7
3845 HD HARDERWIJK

Ruilen
Als de maat of kleur van het artikel dat u besteld heeft niet naar wens is, dan kun je dit altijd binnen 14 dagen na ontvangst ruilen (mits voorradig). De verzendkosten hiervan zijn voor rekening van de klant. De aanvraag dient altijd vooraf via e-mail (info@leviandmeli.nl kenbaar gemaakt te worden. Zodra jouw aanvraag door ons bevestigd is kun je de artikelen aan ons retour zenden.

Ontvang 10% korting

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, trends en aanbiedingen!