overons_drone

Dromen, durven, doen

Het leven bracht mij tot nu toe alles wat mijn hartje begeert. Mijn man en ik hebben een heerlijk gezin met twee prachtige kinderen, ik heb een goede baan en fijne vrienden en familie. Toch merkte ik de laatste tijd dat een langgekoesterde droom weer begon te kriebelen. Ik heb altijd al willen ondernemen en een eigen bedrijf willen runnen, maar ja; het leven kwam even tussendoor. Je knippert met je ogen en voor je het weet ben je een hypotheek, twee kinderkamers en een stationwagen verder. Het was tijd om eerlijk tegen mijzelf te zijn: ‘als je iets niet uit je hoofd krijgt, dan hoort het daar misschien wel’. Daarom besloot ik de sprong te wagen en van mijn droom een doel te maken.

 

We inspireren je graag
In 2017 werden wij papa en mama van een zoon en in 2020 is onze dochter geboren. Alle clichés zijn waar; het is echt het allermooiste wat er is. Wat krijg je veel positieve energie van ze! In mijn vrije tijd was ik eigenlijk altijd al bezig met surfen op internet naar leuke spulletjes. Voor mijn man, voor mijn kinderen en voor mijzelf. Of dit nu om fashion gaat, speelgoed, make-up, het maakt mij niet uit. Ik vind het heerlijk om op de bank te zitten met mijn laptop of smartphone, en dan lekker surfen op het internet wanneer mijn kinderen op bed liggen. Mijn kids staan natuurlijk op nummer één en zijn ook de grootste inspiratiebron voor dit zakelijke avontuur. De inspiratie, liefde en energie die ik van hen krijg, deel ik graag met je. Je ziet het hopelijk terug in deze webshop, die boordevol staat met de fijnste, leukste en mooiste artikelen voor jouw kleintje. 

Laat je droom bestaan!
Naast mijn baan, die ik met veel plezier uitoefen, heb ik mij altijd afgevraagd hoe het zou zijn om een eigen bedrijf te runnen. Uiteraard zag ik net zoveel kansen als beren op de weg. Want waar ga je de tijd vandaan halen met twee jonge kinderen en een baan van 32 uur per week? Hoe combineer je zoiets met een normaal sociaal leven? Gaat het mij brengen wat ik hoop en zoek? Mede door de steun van mijn partner en het duwtje in de rug dat hij mij heeft gegeven is mijn droom uitgekomen. Samen met hem heb ik nu gewoon een eigen bedrijf, en doe ik wat ik eigenlijk het allerleukste vindt. Mijn hobby combineren naast mijn baan die ik al heb, hoe tof is dat! 

Natuurlijk is en blijft het erg spannend allemaal, maar dat hoort bij ondernemen. Toch ben ik onwijs trots dat we dit hebben gedaan. Mijn advies aan jou: er is altijd wel een excuus en er zullen altijd andere dingen zijn die óók spelen in je leven, maar volg echt je dromen. Het is nooit te laat en het is het meer dan waard. 

Liefs Lisanne